HOORN - Abba had alles wat een band zich wensen kan: fantastische liedjes, geweldige muzikanten en dito show, plus twee mooie dames met gouden strotten!

Logisch dat Abba populairder is dan ooit, meer dan vijfenveertig jaar nadat de formatie op het wereldtoneel is verschenen! Niet voor niets dat zo veel muzikanten repertoire van Abba hebben gespeeld. Het is een masterclass in popmuziek.

Niet veel zangeressen halen de hoge en lage tonen die Agnetha en Frida wisten te bereiken. En zeker niet met de souplesse en kwaliteit die zij hadden en die ook hun muziek bezat. Het was indertijd baanbrekende muziek die overigens nog steeds volop gekopieerd en ‘geleend’ wordt in hedendaagse popliedjes.

Abba Gold is een hommage aan de muziek van Abba in zijn originele vorm: twee vrouwen, fantastische liedjes en een rock-‘n-roll band die niet te versmaden is! De bandleden zaten eerder in de cast van Mamma Mia op West End in Londen.

Op Abba: Thank You For The Music!
De afterparty wordt verzorgd door de Clip Club en dat betekent dansen op videoclips uit de 70’s en 80’s.

Zaterdag 21 mei 2022 Waar: Manifesto, Holenweg 14c, 1624 PB Hoorn Tijd: 20:00-1:00 uur Entree: v.v.k. € 17,50 (ex fee 1.50 per bestelling) /deur € 20 Ga voor verdere info en tickets naar; www.manifesto-hoorn.nl