HOORN - Het Hoornse poppodium Manifesto organiseert een serie van vier intieme akoestische zomeravondconcerten in augustus in stadsspeeltuin de Speelhoorn.

In een intieme setting (op 1,5 mtr) kan je in augustus op vier zomeravonden genieten van bijzondere akoestische optredens in de sfeervolle speeltuin. Op vrijdag 14 augustus komt Tangarine naar Hoorn.

Tangarine
In de samenzang van de tweeling Sander en Arnout Brinks hoor je dat hetzelfde bloed door de aderen pompt en de melancholie oprecht en gedeeld is. In het verleden vaak vergeleken met Simon & Garfunkel. In intieme setting gaan we genieten van prachtige stemmen en liedjes uit het roerige leven van deze tweeling. Support Carel Brouwers is een zanger/songwriter uit Hoorn o.a. bekend van de bands DOG en de Hoornse David Bowie tribute Diamond Dogs.

22 08 Hannah Mae + Simply Eva by Jerney Kate, 28 08 Elsa Birgitta Bekman.

Waar: Speeltuin de Speelhoorn (locatie naast zwembad de Waterhoorn t/o Manifesto, Holenweg 14, Hoorn)
Wanneer; 14 08 Tangarine + support Carel Brouwers
Tijd: 19:30-22:15 uur
Tickets: 17,50 euro (ex fee 1,50 per bestelling) (er zijn maximaal 90 tickets beschikbaar per avond)

We verkopen alleen zitplaatsen per 2 tickets en houden ons aan de covid maatregelen die je kan vinden onder kopje ‘nieuws’ op de website van Manifesto. Ga voor verdere info en tickets naar; www.manifesto-hoorn.nl