HOORN - Het Hoornse poppodium Manifesto organiseert de komende maanden intieme kleine concerten voor 30 muziekliefhebbers per avond met lokale bands. De optredens worden gefilmd en opgenomen voor het Manifesto YouTube kanaal. De serie start met een optreden van Westone.

Westone, is een splinternieuwe Hoornse band die pas 9 maanden geleden is samengesteld door Joost van Beek, waarvan hun debuut-single Ghost Town binnen 4 weken op nummer één van de Indie Charts stond. Hun tweede release Pillow Talking is, as we speak, nu als 2e single de Top 10 van deze Indie Charts van IndieXL terecht gekomen. En er komt nog véél meer van deze band uit op dit grootse niveau. Dit is een (on-) Nederlandse, stadion-waardige band met onwaarschijnlijk vuige tracks, die je op z’n minst aan het denken zet (in de trant van Lenny Kravitz, The Black Keys en Therapy).

Waar: Manifesto, Holenweg 14, Hoorn
Wanneer; 28 11 ManiSessions met Westone
Tijd: 20:00 doors, aanvang 20:30 uur
Tickets: 10 euro (ex fee 1,50 per bestelling) (er zijn maximaal 30 tickets beschikbaar)

We verkopen alleen zitplaatsen per 2 tickets en houden ons aan de covid maatregelen die je kan vinden op de website van Manifesto. Dus mondkapje is verplicht maar mag zittend af!

Ga voor verdere info en tickets naar; www.manifesto-hoorn.nl