HOORN - Tot onze grote vreugde kunnen wij u weer ontvangen voor de Zondagmiddagsalon ‘onder de hanenbalken’ op 3 oktober a.s. van 15.00 – 17.00 uur. Op de zolderetage van De Boterhal geeft grafisch kunstenaar Gea Karhof (1945) acte de présence.

Haar werk laat zich herkennen door vrijmoedige samenstellingen van symbolen uit verschillende culturen en tijdperken in combinatie met hedendaagse iconen, zoals Donald Duck, Batman, Claudia Schiffer en Marilyn Monroe. Gebruik van bladgoud is daarnaast één van haar kenmerkende eigenzinnigheden. Haar prenten drukt zij in een beperkte oplage en kleurt zij met de hand in. In deze Zondagmiddagsalon vertelt zij hoe dit proces in zijn werk gaat waarbij ze een korte film van haar werkwijze laat zien.

Wij zijn verplicht u een corona toegangsbewijs te vragen. Dat kunt u tonen dmv de corona-App, een negatief testbewijs dat niet ouder is dan 24 uur of het bewijs dat u gevaccineerd bent.

Koffie en thee met zelfgemaakte boterkoek krijgt u van ons, als vanouds. Voor meer informatie kunt u terecht bij Magda Frandsen magda@boterhal.com of www.boterhal.com.

De Boterhal | Kerkplein 39 | Hoorn | di - zo 14 - 17 uur - toegang gratis