BLOKKER - Op zondagochtend 30 juni, 25 augustus, 27 oktober en 4 november aanstaande, Hoorn/Blokker

Yoga in de Molshoop van MAK-Blokweer (en aansluitend je duurzame boodschappen doen op MAKS' Biomarkt!)
Yoga met uitzicht op natuurpark Blokweer, hoe groen en duurzaam kun je je zondag beginnen? Misschien wel met een rondje BIOMARKT na afloop? Of een wandeling door het schitterende hectare grootte bos en natuurspeeltuin. Wat je ook kiest, je kunt het ervaren op een aantal zondagochtenden in de Molshoop van MAK-Blokweer.

Op zondag 30 juni (en 25 augustus, 27 oktober en 4 november) verzorgt Mireille Struik van Bamboeyoga een yogales van ruim een uur op de bovenverdieping van MAKS’ bezoekerscentrum De Molshoop. Met uitzicht over het groen van het natuurpark geef je je eigen natuur de aandacht voor een inspirerend begin van de dag.

Bereikbaar
Deze landelijke pleisterplaats voor natuurliefhebbers op de grens van stad en land van Hoorn is bereikbaar in slechts enkele minuten fietsen vanuit het centrum van Hoorn. Er is gratis parkeergelegenheid op het terrein van de buren, dierenkliniek Stad en Land, voor wie met de auto komt.

De yoga
De basis van de les ligt in hatha yoga. De yoga op het MAK is ideaal voor beginners, en ook voor iedereen die de yoga-beoefening weer wil oppakken of inspiratie zoekt voor de thuis-beoefening. Met yoga bouw je aan je lichaamsvertrouwen zonder jezelf te forceren. Even tot jezelf komen gaat vaak verrassend gemakkelijk in een groene omgeving. De beoefening van yoga - ook bedoeld om tot jezelf te komen - met uitzicht over de natuur van Blokweer is daarmee een ideale manier om je zondag inspirerend te beginnen! Er zijn dekens, meditatiekussens en er is voldoende kleedruimte aanwezig. Neem wel je eigen yogamatje mee. Lukt dat niet, geef dit dan aan bij je reservering.

MAKS’ Biomarkt
Aansluitend aan de yogales is MAKS Biomarkt op hetzelfde terrein. Op zondag 30 juni is dat de grootste van het jaar met een 20-tal kramen. Een mooie gelegenheid om verzorging van lichaam en geest te combineren met je duurzame boodschappen.

Wanneer?
De yogalessen van BAMBOEYOGA voorafgaand aan MAKS’ Biomarkt zijn in 2019 nog op de zondagen 30 juni, 24 augustus, 27 oktober en 24 november, van 9:00 tot 10:15 uur. Deelname is € 15,- per persoon (of € 12,50 als je je minstens een week van tevoren aanmeldt (prijzen incl. thee). Er is plaats voor 12 deelnemers.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden voor deelname per mail bamboeyoga@gmail.com. Vermeld hierbij je naam, leeftijd, telefoonnummer (ook voor het Tikkie - de betaling) en als je wilt je ervaringsniveau en/of belangrijke medische informatie die je graag kwijt wilt aan de docent.

Bereikbaarheid Als je met de auto komt: bezoekers van MAK Blokweer parkeren gratis bij Dierenkliniek Stad en Land, hoek Kloosterhout/Westerblokker. Ook is het toegestaan te parkeren aan één zijde van de Westerblokker.

www.mak-blokweer.nl/agenda/bamboeyoga-in-de-molshoop
en www.bamboeyoga.nl/yogalessen

Meer informatie ook bij Mireille Struik op 06 - 41 393 488 of Facebook BAMBOEYOGA