BLOKKER - Voor lekkere en leuke biologische (streek)producten kom je zondag 30 juni a.s. naar MAKS' Biomarkt. Daar staan van 10.00 – 16.00 uur de kramen klaar met o.a. biologische kaas, brood, olijfolie en grutterswaren. Kijk op onze website voor een recent overzicht van de kramen.

Moddermasker en speurtochten
Omdat het net internationale modderdag is geweest, kunnen kinderen onder begeleiding van een medewerker van MAK Blokweer van modder een beautymasker maken en gebruiken. De kosten zijn € 3,50 per kind. Aanmelden voor deze activiteit kan via www.mak-blokweer.nl.

Ook vandaag kun je bij ons een GPS- of speurtocht over ons terrein maken. Er zijn verschillende speurtochten die geschikt zijn voor verschillende leeftijden. Kijk op www.mak-blokweer.nl voor meer informatie.

Gedichten basisschoolleerlingen
In onze Molshoop is een expositie van gedichten die gemaakt zijn door Hoornse basisschoolleerlingen van groep 5 t/m 8 in het kader van 'de Hoornse Expeditie Duurzaam'. Met deze gedichten maken de leerlingen op een creatieve manier kenbaar hoe zij aankijken tegen het klimaat en de toekomst, om anderen daarmee te inspireren. Het bezoekerscentrum met de tentoonstelling is geopend van 10.00 – 17.00 uur.

Wandelen met iets lekkers
Ons natuurpark leent zich uitstekend voor een mooie wandeling, waarna in het MAK-café kan worden genoten van een drankje met iets lekkers.

Reserveren en informatie
Voor meer informatie over onze markt en de activiteiten: www.mak-blokweer.nl, via telefoonnummer: 0229 – 266 344 of per e-mail: info@mak-blokweer.nl