BLOKKER - Wat is er leuker dan op een zomerse dag een beetje struinen over de markt en thuiskomen met lekkere, biologische (streek)producten? Op MAKS' Biomarkt staan daarom ook in de zomervakantie lokale aanbieders voor u klaar. U koopt hier o.a. brood, kaas, planten en olijfolie. Houd onze facebook en website in de gaten voor een actuele lijst van kramen.

Blaas bellen met je zelfgemaakte bellenblaas.
Voor de kinderen organiseert MAK ook deze Biomarkt een leuke knutselactiviteit. Op zondag 28 juli kunnen ze zelf een bellenblaas maken van oude flessen en ander restmateriaal. Met een biologisch sopje kunnen ze vervolgens de mooiste bellen blazen. Kosten E 2,95 per kind.

Gedichten basisschoolleerlingen
In onze Molshoop is een expositie van gedichten die gemaakt zijn door Hoornse basisschoolleerlingen van groep 5 t/m 8 in het kader van 'de Hoornse Expeditie Duurzaam'. Met deze gedichten maken de leerlingen op een creatieve manier kenbaar hoe zij aankijken tegen het klimaat en de toekomst, om anderen daarmee te inspireren. Het bezoekerscentrum met de tentoonstelling is geopend van 10.00 – 17.00 uur.

Het winnende gedicht van Lisa heeft een ereplaats op een bordje op onze binnenplaats.

Wandelen met iets lekkers
Ons natuurpark leent zich uitstekend voor een mooie wandeling, waarna in het MAK-café kan worden genoten van een drankje met iets lekkers.

Reserveren en informatie
Voor meer informatie over onze markt en de activiteiten: www.mak-blokweer.nl, via telefoonnummer: 0229 – 266 344 of per e-mail: info@mak-blokweer.nl