HOORN - Vanaf 26 augustus gaan de zwemlessen weer van start bij zwembad De Waterhoorn. Wanneer jouw kind 4 jaar of ouder is kan hij/zij deelnemen aan zwemlessen.

Ga mee op avontuur met Zed & Sop
Zwemmen is leuk, maar leren zwemmen tijdens een groot onderwateravontuur is nóg leuker! Samen met Zed de haai en Sop de zeester beleven de kinderen de leukste en spannendste avonturen tijdens de zwemlessen. Ze gaan op zoek naar het gezonken schip De Gouden Draek en de Piraten schat. Alle avonturen staan beschreven in een paspoort dat zwemleskinderen krijgen bij aanvang van het zwemlestraject. Ook krijgt ieder kind een prachtige schatkist.

Binnen de lesgroep zorgen de instructeurs ervoor dat jouw kind voldoende persoonlijke aandacht krijgt en individuele aanwijzingen afgestemd op zijn/haar ontwikkeling. Tevens wordt individueel naar jouw kind gekeken en wanneer hij of zij toe is aan een stap wordt er gekeken naar een overstap naar de volgende lesgroep

Gratis inschrijven en direct starten
De Zed&Sop zwemlessen starten weer op maandag 26 augustus. Schrijf jouw kind in voor dit spetterende zwemavontuur. Tot en met 30 september betaal je geen inschrijfgeld voor het gehele zwemlesavontuur. Bij aanmelding voor zwemlessen kan jouw kind direct starten. Indien gewenst is het ook mogelijk om 2 keer per week zwemles te volgen.

De extra’s van Zed en Sop
Alle ingeschreven leskinderen mogen tijdens de recreatieve uren gratis zwemmen in de Waterhoorn. Daarnaast is er elke zondag een oefenuurtje waar kinderen samen met hun ouders gratis zwemvaardigheden kunnen oefenen zoals het duiken door het gat. Tijdens dat uur is een zweminstructeur aanwezig. Tot slot zijn de lessen scherp geprijsd.