HOORN - Op zaterdag 20 januari nodigen wij je van harte uit voor de jaarlijkse Open Dag van Muziekschool Boedijn! Van 13.30 tot 16.30 uur openen wij onze deuren voor iedereen die nieuwsgierig is naar wat onze muziekschool te bieden heeft. De middag begint om 13.30 uur met een openingsconcert door onze docenten. Ze zullen op een muzikale manier hun instrumenten én zichzelf aan de bezoekers voorstellen.

Tussen 14.00 en 16.00 uur heb je de gelegenheid om vrijblijvend ons hele gebouw te verkennen en kennis te maken met ons diverse lesaanbod, verschillende instrumenten en inspirerende docenten. Of je nu interesse hebt in fluit, cello, gitaar, zang, of iets anders – wij willen jou laten ervaren hoe leuk het is om zelf een muziekinstrument te bespelen! Wil je graag meer weten over Computer Music? Kom dan ook even langs.

Heb je vragen over ons aanbod of wil je meer weten over de lesmogelijkheden? Het Boedijn-team staat klaar om al je vragen te beantwoorden.
Voor de jonge muziekliefhebbers is er een leuke muzikale speurtocht door de hele school. Een avontuurlijke manier om op ontdekking te gaan en spelenderwijs meer te leren over muziek.

Dus, zet 20 januari in je agenda en kom gezellig langs op de Noorderstraat 3. Ontdek de magie van muziek en wie weet ontdek jij wel jouw nieuwe passie! Tot dan!