HOORN - Nog 3x voorafgaand aan de BIOMARKT daarna ook iedere laatste zondag van de maand.Op zondagochtend 25 augustus, 27 oktober en 24 november 2019, in de Molshoop, Kloosterhout 1-2, Blokker.

Yoga in de Molshoop van MAK-Blokweer: aansluitend je duurzame boodschappen doen op MAKS' Biomarkt.
Yoga doen met uitzicht op natuurpark Blokweer: hoe groen en duurzaam kun je je zondag beginnen? Misschien door na afloop een boodschappenrondje te maken over MAKS’s Biomarkt? En af te sluiten met een wandeling door het schitterende bos en een stop in natuurspeeltuin Het Boezelbos? Wat je behoefte ook is na een ruim uur yoga op zondagochtend, het MAK biedt altijd meerdere mogelijkheden voor jong en oud om natuur te beleven, dichtbij in je stad. Kom je het ook een keer meemaken? Het kan dit BIOMARKTseizoen nog drie keer en wel op zondag 25 augustus, 27 oktober en 24 november.

De yoga van ruim een uur is op de bovenverdieping van MAKS’ bezoekerscentrum De Molshoop. Met uitzicht over het groen van het natuurpark geef je zo je eigen natuur de aandacht voor een inspirerend begin van de dag.

Bereikbaar
Het MAK op de grens van stad en land van Hoorn, is bereikbaar in slechts enkele minuten fietsen vanuit het centrum van Hoorn. Er is gratis parkeergelegenheid op het terrein van de naastgelegen dierenkliniek Stad en Land, voor wie met de auto komt.

De yoga
De basis van de les ligt in hatha yoga. De yoga op het MAK is ideaal voor beginners, en ook voor wie yoga weer wil oppakken of inspiratie zoekt voor de thuis-beoefening. De lesfrequentie van een keer per maand kan voor mensen met bijvoorbeeld een onregelmatig werkrooster een fijne vaste waarde zijn. Met yoga bouw je aan je lichaamsvertrouwen zonder jezelf te forceren. Een groene, natuurlijke omgeving helpt je verrassed gemakkelijk verstilling op gang te laten komen en zo je yogaervaring zo optimaal mogelijk te maken. Er zijn dekens, meditatiekussens en er is voldoende kleedruimte aanwezig. Neem wel je eigen yogamatje mee. Lukt dat niet, geef dit dan aan bij je reservering.

MAKS’ Biomarkt
Aansluitend aan de yogales is MAKS Biomarkt op hetzelfde terrein.

Wanneer?
De yogalessen van BAMBOEYOGA voorafgaand aan MAKS’ Biomarkt zijn in 2019 nog op de zondagen 25 augustus, 27 oktober en 24 november, van 9:00 tot 10:15 uur. Deelname is € 15,- per persoon (of € 13 als je je minstens 5 dagen van tevoren aanmeldt (prijzen incl. thee). Er is ruimte voor 12 deelnemers.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden voor deelname per mail bamboeyoga@gmail.com. Vermeld hierbij je naam, leeftijd, telefoonnummer (ook voor het Tikkie - de betaling) en als je wilt je ervaringsniveau en/of belangrijke medische informatie die je graag kwijt wilt aan de docent.

Bereikbaarheid
Als je met de auto komt: bezoekers van MAK Blokweer parkeren gratis bij Dierenkliniek Stad en Land, hoek Kloosterhout/Westerblokker. Ook is het toegestaan te parkeren aan één zijde van de Westerblokker. www.mak-blokweer.nl/agenda/bamboeyoga-in-de-molshoop
en www.bamboeyoga.nl/yogalessen

Meer informatie ook bij Mireille Struik op 06 - 41 393 488 of Facebook/IG BAMBOEYOGA