BLOKKER - Hou je van dieren en ben je graag buiten? Op de Kijkboerderij van MAK Blokweer werk je met dierenkuddes en draag jij je steentje bij aan een leuke en educatieve dag voor de bezoekers van MAK Blokweer.

Als weekendmedewerker op de Kijkboerderij verzorg je samen met het team van de boerderij de dieren in en om de boerderij.

Hoe ziet een dag op de boerderij eruit?


Je mag twee keer per dag de dieren voeren en geeft ze alle aandacht die ze verdienen. Je ontvangt bezoekers, beantwoordt hun vragen en maakt ze wegwijs op de Kijkboerderij. Je voert zelfstandig kleine klusjes uit op de boerderij en het erf. Daarnaast zorg je voor een veilige en schone omgeving voor bezoekers en dieren. Het werk kan ook samen met familie of vrienden gedaan worden, bijvoorbeeld als je je kind van dichtbij kennis wilt laten maken met de verantwoordelijkheid voor dier en natuur, of als je met een groepje de handen uit de mouwen wilt steken. Dit gaat uiteraard in overleg met de beheerder.

Deze vrijwilligersbaan bij natuur- en milieu educatie centrum MAK Blokweer biedt een leuke en leerzame werkomgeving met een enthousiast team op een centraal gelegen, prachtige werkplek in het groen. De werktijden zijn in overleg helemaal flexibel in te vullen, of je nu elk weekend wil werken of één dag per maand. MAK Blokweer zet zich in voor (bewustwording rondom) duurzaamheid, natuur en cultureel erfgoed. Als vrijwilliger draag je hier actief aan bij. Meer informatie over het vrijwilligerswerk en de organisatie MAK Blokweer is te vinden op: www.mak-blokweer.nl

Stichting MAK Blokweer, Kloosterhout 1-2 1695 JC Blokker

www.mak-blokweer.nl