HOORN - Enkele wijkcentra van Stichting Netwerk zijn deze zomer extra open om de inwoners, zowel jong als oud(er), te voorzien van leuke activiteiten.

Onder de noemer ‘Samen de zomer door’ kun je in de wijkcentra De Zaagtand, Grote Waal en De Huesmolen terecht om te bewegen/sporten, je talent te ontdekken en andere mensen te ontmoeten.

Wil je gewoon een kopje koffie/thee drinken of een krantje lezen? Ook dan kun je terecht in onze wijkcentra. Wil je je graag opgeven voor een interessante workshop of activiteit?
Ga dan naar onze website

www.netwerkhoorn.nl/activiteiten (zoekwoord Zomerschool) en schrijf je vóór 10 juli in voor deze Zomerschool. Plaatsing gaat op volgorde van inschrijving en betaling. Het is ook mogelijk om met de HoornPas/cultuurpas te betalen in het wijkcentrum.

Openingstijden wijkcentra Zomerschool

De wijkcentra zijn doordeweeks geopend van 10.00 tot 16.00 uur.

De Zaagtand: 22 juli t/m 1 aug.
De Huesmolen: 5 t/m 15 aug.
Grote Waal: 19 t/m 29 aug.

Jeugd en jongeren


Voor de Hoornse jeugd en jongeren is er ook van alles te beleven.
Van 22 juli t/m 2 augustus vindt ‘Zomer in Hoorn’ plaats voor kinderen van 4 t/m 15 jaar. Van koken en bakken tot karate en Expeditie Robinson. Er is genoeg te doen en te beleven.
Kijk voor het volledige programma op

www.hoornbeweegt.nl

. Ook onze stadsspeeltuin De Speelhoorn is de gehele zomer dagelijks geopend van 10 tot 17.00 uur.

Voor de jongeren tot 18 jaar zijn onze jongerencentra extra geopend. In jongerencentra Kersenboogerd, De Cogge, De Zaagtand, Grote Waal en De Kreek kun je

ook in de zomervakantie meedoen aan activiteiten
zoals muziek maken, voetballen, en gewoon gezellig samenzijn met andere jongeren tijdens de inlopen. Kijk op onze website

www.netwerkhoorn.nl/activiteiten

(filter op jongeren) of op Instagram (0229 jongeren) voor de exacte data en tijden.

Vier de zomer in Hoorn!