HOORN – Vanaf vandaag kan iedereen stemmen op zijn of haar favoriete vrijwilliger en/of vrijwilligersorganisatie van Hoorn via vrijwilligersprijshoorn.nl. Wie worden de winnaars van 2021? De Vrijwilligersprijs is een initiatief van Vrijwilligerspunt Westfriesland in samenwerking met de gemeente Hoorn en wordt elk jaar uitgereikt om vrijwilligers extra in het zonnetje te zetten. Op 10 december worden de prijswinnaars op een feestelijke en coronaproof manier bekend gemaakt.

Stemmen kan tot en met 9 december. Elke stemmer mag één stem per categorie uitbrengen. Deze publieke stemming telt voor de helft mee met de uitslag. De andere helft wordt bepaald door de jurystemming en zal op 10 december bekend worden gemaakt.

Dit zijn de genomineerden
In de categorie Vrijwilliger van het Jaar 2021 zijn genomineerd:
- Rita Lodde – o.a. Stichting Begraafplaats het Keern en Vereniging Oud Hoorn
- Mariska Verhaar – Inloophuis Pisa
- Henk Koorn – Stichting Leergeld
In de categorie Vrijwilligersorganisatie van het Jaar 2021 zijn genomineerd:
- Waal Handjes
- Join The Project
- Stand-By
Meer weten over de genomineerden? Op vrijwilligersprijshoorn.nl delen alle genomineerden hun bijzondere verhaal.

Prijzenpakket
Op 10 december worden de winnaars persoonlijk en op een feestelijke en coronaproof manier bekend gemaakt door wethouder Kholoud Al Mobayed. Alle genomineerden ontvangen dan een smakelijke verrassing. De winnaars kunnen daarnaast rekenen op een geweldig prijzenpakket aangeboden door diverse organisaties uit zowel de gemeente Medemblik als Hoorn: VUE Hoorn bioscoop, Optisport, Stoommachinemuseum, Oorlogsmuseum Medemblik, Watertaxi Hoorn, Cinema Oostereiland, Bakkerijmuseum Medemblik, Museumstoomtram Hoorn-Medemblik, Museum 20e Eeuw en Spataro Chocolaterie & Patisserie.