HOORN - Ken jij een vrijwilliger die wel eens in het zonnetje mag worden gezet? Die echt het verschil maakt binnen jouw organisatie? Of een maatschappelijke organisatie die zo goed werk verricht, dat iedereen het mag weten? Ken jij die vrijwilliger of vrijwilligersorganisatie uit de gemeente Hoorn? Meld deze dan aan voor de Vrijwilligersprijs Hoorn 2021! Wie verdienen dit jaar deze geweldige waarderingsprijs?

Ook dit jaar organiseert Vrijwilligerspunt Westfriesland in samenwerking met de gemeente Hoorn de Vrijwilligersprijs Hoorn, dé waarderingsprijs voor vrijwilligers en vrijwilligers-organisaties. Er zijn twee categorieën: de Vrijwilliger en de Vrijwilligersorganisatie. Bewoners uit de gemeente Hoorn kunnen hun favoriete vrijwilliger en/of vrijwilligersorganisatie/-(burger)initiatief aanmelden tot 25 oktober via www.vrijwilligersprijshoorn.nl. De vrijwilligersorganisatie dient gevestigd te zijn in de gemeente Hoorn. De vrijwilliger doet vrijwilligerswerk bij één of meerdere organisaties in de gemeente Hoorn en/óf woont in de gemeente Hoorn en doet in een andere gemeente vrijwilligerswerk.

En de winnaar is…
Na 25 oktober buigt de vakkundige jury zich over de aanmeldingen en kiest vervolgens van beide categorieën drie genomineerden. Vanaf 24 november kan er gestemd worden op de genomineerden. Op vrijdag 10 december zal de Vrijwilliger en de Vrijwilligersorganisatie 2021 van Hoorn bekend worden gemaakt.