BLOKKER - Je hebt ze vast weleens gehoord, de vroege vogels die bij het eerste zonlicht vrolijk beginnen te kwetteren. Op zondag 12 mei heb je de kans om deze vogels beter te leren kennen. Je moet er wel vroeg voor uit de veren, maar dan krijg je ook een unieke inkijk in het leven van deze gevederde bewoners van ons terrein. Onder begeleiding van Hans Timmerman wandel je deze ochtend namelijk over het terrein van MAK Blokweer. De wandeling start om 06.00 uur en eindigt rond 08.00 uur.

Hans kent dit gebied als geen ander en vertelt je alles wat je weten wilt en meer over de vogels. Trek waterdichte laarzen aan en neem een verrekijker mee! Natuurlijk is het ook mooi om een fotocamera mee te nemen.

De wandeling begint en eindigt bij de poort van MAK Blokweer.

De kosten zijn € 6,00 per persoon. Dat is inclusief thee of koffie en een krentenbol na afloop.

De smaak te pakken?
We organiseren dit jaar nog twee thema wandelingen: Op zondag 2 juni kun je alles te weten komen over de orchideeën op ons terrein. Op zondag 15 september wordt er ook gewandeld met als onderwerp bomen.

Informatie en reserveren
Wil je reserveren voor deze activiteiten of heb je vragen? Kijk op onze website: www.mak-blokweer.nl of neem contact op via info@mak-blokweer.nl of 0229-266344

Openingstijden: Op dagen waarop geen vroege vogelwandeling plaatsvindt is MAK Blokweer geopend op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00 – 17.00 uur.