HOORN - Na een (te) lange periode van sluitingen, buiten dansen en lessen via live streams en filmpjes is de balletschool vanaf 15 januari weer volop aan het dansen in de eigen zaal in de Huesmolen.

We hebben ons er samen doorheen geslagen en het gevoel van samen willen we dan ook zeker laten zien op het podium!

We hebben een geweldige voorstelling voor iedereen klaar staan, met dansers van jong tot oud, en van jarenlange danservaring tot enkele weken. Iedereen danst mee en voelt zich één van het geheel. Dat is zo belangrijk om weer samen tot een geheel te kunnen komen na een periode van afstand, van beeldschermen en van beperkingen.

Niet alleen het feit dat we na zo’n lange tijd weer op het toneel staan en weer echt verbintenis hebben met de dansers en het publiek maar ook het feit dat de eigenaresse van de school, Susan Baars, dit jaar haar 25 jarig jubileum viert maakt dit een enorm bijzondere voorstellingen reeks.

Het thema van onze voorstelling is het Museum, de dansen vormen samen een bijzondere expositie, maar ook in de foyer van het theater zal er kunst staan in diverse vormen en maten, gemaakt door leerlingen van de balletschool.

Des te meer reden om te komen kijken en te genieten van al het moois wat aan u voorbij komt.

Zaterdag 25 juni 2022 15.00 uur en 19.30 uur
Zondag 26 juni 2022 11.00 uur en 15.00 uur

Waar : Schouwburg Het Park te Hoorn

Kaarten: www.hetpark.nl