HOORN - Alles heeft een begin, ook de tijdloze nummers van zangeres Nona. Eind twintig, maar met een stem van een oude ziel: doorleefd, vol rauwe soul en vooral hartverwarmend. Je kunt je verkleumde handen warmen aan iedere zin die Nona zingt, vanaf de vervallen nachtclub-grandeur waarmee ze ‘sealed my lips’ uitspreekt in de dampende albumopener en single van ‘It’s Alright’. Nona kent haar klassiekers maar staat qua sound ook stevig in het nu. De muziek van Nona wordt sterk beïnvloed door haar eigen persoonlijke smaak. Ze heeft niet alleen een duidelijke liefde voor de classics, maar ook hiphop en pop zijn hoorbaar aanwezig. Van huis uit maakt ze ook kennis met rock en blues en al die invloeden vloeien samen in een prachtig, warm bad van een debuut: Nona. Nona speelt echter het liefst live en is trots op haar haar zeskoppige liveband met wie ze nu volop aan het optreden is in clubs en op festivals, van Noorderslag en Paaspop tot Down The Rabbit Hole, Heartland en Parkpop.

Support: Sevens
Sevens is een 20-jarige artiest uit Hasselt, België. Hij uit zich door te zingen, te schrijven, te producen en instrumenten te bespelen. Kortom, hij is een allround artiest met veel capaciteiten. Zijn homebase is R&B / Soul, al geeft hij er wel zijn eigen unieke twist aan.


Let op!
Dit is een regulier staand concert dus zonder 1.5 meter maatregel. Wij weten deze week op welke wijze dit concert bezocht kan worden. We gaan er nu vanuit dat je dit evenement alleen kan bezoeken als je in het bezit bent van een geldige ticket i.c.m. een volledig vaccinatiebewijs óf een aantoonbare negatieve test die is afgenomen via testenvoortoegang.nl .

Worden de maatregelen tussen nu en de aanvang van het concert door de overheid gewijzigd dan houden wij ons aan de dan geldende maatregelen conform de richtlijnen van de VNPF.
Waar: Manifesto
Wanneer: zaterdag 25 september
Tijd: deuren 20:00 uur, aanvang 20:30 uur
Tickets: € 15 (ex fee 1,50 per bestelling) /deur € 17,50
locatie: Manifesto Holenweg 14c 1624 PB Hoorn

Ga voor verdere info en tickets naar; www.manifesto-hoorn.nl