HOORN - Wanneer je de poort van MAK Blokweer in loopt, zie je op de grond onder je voeten de pootafdrukken van een kikker. Waar zouden die heen voeren...? Volg het kikkerspoor en jouw waterdierenavontuur kan beginnen! In het schone water van de Rietkreek is het onderwaterleven goed te volgen. Onderweg mag je waterbeestjes zoeken, de dieren in de wei bezoeken, en genieten van het volle groen in het natuurpark. Sluit je avontuurlijke natuurwandeling af met een koud of warm drankje of een lekker ijsje op het terras.

Het MAK Café terras is geopend. Het bezoekerscentrum, de Kijkboerderij en de toiletten blijven vooralsnog gesloten. Hou bij je bezoek rekening met de richtlijnen van het RIVM: hou 1,5 meter afstand van anderen en vermijd drukke tijdstippen en plekken. Heb je verkoudheids- of griepklachten? Blijf dan thuis.

Deze natuurwandeling is voor gezinnen met kinderen vanaf ca. 6 jaar. Je kunt de hele maand september tijdens openingstijden komen wandelen wanneer je wilt. Je kunt het kikkerspoor beginnen tussen 10:00 en 16:00. Reserveren is niet nodig! Voor meer informatie: 0229-266344 of info@mak-blokweer.nl. De kosten zijn €1,50 per groep (inclusief gebruik materialen).

Stichting MAK Blokweer, Kloosterhout 1-2, 1695 JC Blokker
www.mak-blokweer.nl