HOORN - Elke tweede vrijdag van de maand hebt u de mogelijkheid om een heerlijke ontspannende voetreflexmassage te boeken bij Pisa aan de Draafsingel 59 in Hoorn.

Deze mogelijkheid wordt geboden door Monique Willemse uit De Goorn. Monique heeft de 3 jarige VoetreflexPlus™-opleiding bij Total Health gevolgd en is volledig overtuigd van de positieve uitwerking van voetreflexmassages. Dat is ook de reden dat zij de bezoekers van dé plek in Westfriesland voor mensen met kanker, hun naasten en nabestaanden, de mogelijkheid wil bieden om dit te ervaren.

Monique is elke tweede vrijdag van de maand, van 9:30 tot 13:00 uur, bij Pisa aanwezig. U dient wel een afspraak te maken zodat u verzekerd bent van uw plek.

Wat is Voetreflex?
Voetreflexologie of voetreflexzonetherapie is een eeuwenoude massagetechniek die zijn oorsprong kent in China en India. In de voeten weerspiegelt zich het hele lichaam. Door het masseren van bepaalde reflexzones op de voeten wordt de doorbloeding, de energiedoorstroming en het immuunsysteem versterkt. Het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt geprikkeld, spanning en blokkades worden weggenomen en de balans in het lichaam wordt hersteld.

Er is meer…
Pisa biedt overigens nog meer massagemomenten voor haar bezoekers. Zo is er- een ontspannende massage door fysiotherapeut Arie denk Blanken of door Annemarie die een eigen praktijk heeft voor Massage- en Lichaamsgerichte Therapie en de metamorfosemassage door Tia Kaldenbach. Kijk voor alle mogelijkheden op www.inloophuispisa.nl

Meer informatie, vragen? Telefoon: 0229- 75 85 31 (tijdens openingsuren). Aanmelding kan via administratie@inloophuispisa of bij een van de gastvrouwen.