WEST FRIESLAND - Op korte termijn is de Voedselbank West-Friesland op zoek naar een nieuwe vrijwilliger voor de administratie en een vrijwilliger voor de facilitaire dienst. Bij de eerste functie gaat het om administratieve werkzaamheden en klantcontacten. Ervaring met computerwerk is handig. Op alle ochtenden van de werkweek is er iemand van de administratie aanwezig maar we zijn nu op zoek naar iemand die specifiek op de vrijdagochtend beschikbaar is. Bij de tweede functie gaat het om het schoonhouden van de algemene ruimtes van de centrale vestiging van de Voedselbank aan de Verlengde Lageweg 9 in Hoorn. De werktijden beslaan 1 dagdeel per week en kunnen flexibel worden ingevuld. Het is mogelijk om deze werkzaamheden te combineren met bijvoorbeeld inpakwerk bij de Voedselbank.


De Voedselbank West-Friesland is een 100% vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor het wekelijks aanbieden van een voedselpakket aan huishoudens die moeten rondkomen van een zeer laag inkomen. Daarnaast levert de Voedselbank een bijdrage aan het terugdringen van verspilling van levensmiddelen.

Als u meer informatie wilt of als u zich wilt aanmelden kunt u contact opnemen met de coördinator van de Voedselbank, telefonisch bereikbaar onder nummer 06 46 29 1884 of voedselbankwestfriesland@gmail.com.