HOORN - Vita Hypotheekadvies sloot vorig jaar na meer dan tien jaar noodgedwongen haar vestiging in Hoorn. Nu, ruim een jaar later, heeft het hypotheekadvieskantoor een nieuwe locatie gevonden, net buiten het centrum van Hoorn. De organisatie is nu gevestigd in het kantoorgebouw van Mix Hoorn aan de Verlengde Lageweg 19.

Nieuwe locatie en nieuw gezicht

De vestiging heeft niet alleen een nieuwe locatie, maar ook een nieuw gezicht. Hypotheekadviseur Ricardo Wolfsen volgt namelijk zijn collega Rob Gnodde op in Hoorn. "Rob is begonnen met het afbouwen van zijn werkzaamheden. Hij is nog steeds werkzaam binnen onze organisatie en helpt zowel bestaande als nieuwe klanten, maar hij doet het nu wat rustiger aan. Hierdoor ontstond er een mooie kans voor mij," aldus Ricardo.

Meer dan 10 jaar actief in Hoorn

Vita Hypotheekadvies is al ruim 10 jaar actief in Hoorn en omgeving. Het hypotheekadvieskantoor dreigde definitief uit Hoorn te verdwijnen nadat het voormalige kantoorpand aan de Gouw 7 begin vorig jaar werd verkocht. "We hebben zorgvuldig gezocht naar een nieuwe locatie in de buurt van het centrum van Hoorn en we zijn blij dat we een toplocatie hebben gevonden," aldus Ricardo. "Het kantoor is goed bereikbaar, beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid en er is een bushalte op loopafstand."

Oproep aan Hoornaars

Ricardo doet een oproep aan alle inwoners van Hoorn: "Ik begin altijd met een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek. Heb je dus vragen over je huidige of toekomstige hypotheek en ben je op zoek naar een deskundige hypotheekadviseur in Hoorn? Aarzel dan niet om een afspraak met mij te maken. Dit kun je doen via onze website of door te bellen naar 0229 - 222 080. Tijdens dit gratis gesprek sta ik klaar om al je vragen te beantwoorden en je te informeren over je mogelijkheden en de stappen die je kunt nemen."

Over Vita Hypotheekadvies

Vita Hypotheekadvies (www.vitahypotheekadvies.nl) werd al in 1997 opgericht als Hypotheek Advies Noord Holland en is sinds 2019 actief onder de naam Vita Hypotheekadvies. Als onafhankelijk specialist adviseert en bemiddelt Vita Hypotheekadvies bij het afsluiten van hypotheken en verzekeringen. De hypotheekadviesketen heeft inmiddels 17 vestigingen, waaronder locaties in Amsterdam, Bovenkarspel, Alkmaar, Haarlem, Roosendaal en Den Bosch.