HOORN - Sepehr Maghsoudi Couture, het gerenommeerde modehuis in Hoorn viert op 26, 27 en 28 oktober een mijlpaal van 15 jaar toewijding aan het ontwerpen van high fashion en aansprekende daily looks. De ontwerper Sepehr Maghsoudi, een jongen die opgroeide in een asielzoekerscentrum in Nederland, werkte hard en is inmiddels al jaren een internationaal erkend modeontwerper en Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Ook zet hij zich al jaren in voor bewustwording bij kinderen over de minder mooie kanten van de mode-industrie.


Modejubileum

Op 26, 27 en 28 oktober wordt met een speciaal evenement het 15-jarige jubileum gevierd van Sepehr Maghsoudi Couture op Muntstraat 7 in Hoorn. Er staan een selectie van heerlijke Perzische hapjes en sprankelende bubbels voor u en laten we samen toosten op 15 jaar verbluffende mode. Ter ere van dit jubileum mag elke 50e klant een persoonlijk item uit Sepehr's couturecollectie kiezen, met adviesprijzen tot 1000 euro. U bent van harte welkom tussen 10.00 en 17.00 uur.

Hart voor mensen

Naast zijn bijdragen aan de modewereld, heeft Sepehr Maghsoudi Couture zich altijd hard gemaakt voor humanitaire inspanningen. Deze jubileumviering gaat gepaard met een nobel gebaar: een deel van de opbrengsten uit de jubileumcollectie wordt gedoneerd om arme straatkinderen in Perzië te ondersteunen.

Betrokken

In lijn met Sepehr's toewijding aan een betere wereld, biedt het merk gratis workshops aan kinderen uit heel Nederland, ook op scholen. Deze creatieve workshops leren kinderen over het belang van het hergebruiken van kleding om kinderarbeid en milieuvervuiling tegen te gaan.

Over Sepehr Maghsoudi

Sinds de oprichting heeft Sepehr Maghsoudi Couture wereldwijde erkenning gekregen en zijn ontwerpen hebben beroemdheden geïnspireerd en prijkten in toonaangevende modebladen zoals Vogue en Elle. De missie van deze couturier met Perzische wortels is Beautifying life, aan de binnenkant én de buitenkant van de mens. Kijk voor meer informatie op www.sepehrmaghsoudi.com

.