BLOKKER -Hoera, de lente hangt in de lucht! De schapen worden geschoren, de natuur bloeit op en iedereen zit vol lentekriebels. Dat vier je tijdens SPRING!, een spetterend lente-evenement voor het hele gezin, op Tweede Pinksterdag, maandag 1 juni. Tijdens SPRING! zijn er bij MAK Blokweer de hele dag door activiteiten en demonstraties die in het teken van de lente staan. Dit jaar kun je het evenement zowel op locatie als online meebeleven!

Een van de hoogtepunten van SPRING! is elk jaar het scheren van de schapen. Van dichtbij zie je hoe de dierverzorger de mooie wollen schapenvacht netjes afscheert. Natuurlijk ga je ook op kraamvisite bij de lammetjes in de schapen- en geitenweide. Na afloop geniet je van een hapje en een drankje op een mooie groene plek.

Met het oog op ieders gezondheid is er beperkt plaats voor bezoekers op locatie. Je kunt per gezin (max. 6 personen) reserveren voor een tijdslot van een uur. Je wandelt in dit uur met jouw gezin een route door de Rietkreek en de weides, onderweg kun je lammetjes aaien en de schaapscheerder aan het werk zien. Er is plaats voor maximaal 4 gezinnen per uur.

Omdat het niet mogelijk is iedereen bij MAK Blokweer te ontvangen, is het dit jaar ook mogelijk om SPRING! gewoon vanuit huis mee te beleven. Via livestreams, een voorlees-vlog, en downloads voor knutsel- en bakactiviteiten in het teken van de lente.

Kom je gezellig de lente vieren op Tweede Pinksterdag? Reserveren is verplicht en deelname kost € 4,95 per persoon. Alle online activiteiten zijn vrij toegankelijk.

SPRING! is leuk voor het hele gezin! Het evenement vindt plaats op Tweede Pinksterdag, maandag 1 juni van 10:00 tot 17:00, aan de Kloosterhout 1-2 in Blokker. Deelname kost € 4,95 per persoon, reserveren via www.mak-blokweer.nl is verplicht. Online activiteiten zijn vrij toegankelijk. Voor meer informatie: info@mak-blokweer.nl of 0229-266344. Honden niet toegestaan.


Stichting MAK Blokweer, Kloosterhout 1-2, 1695 JC Blokker
www.mak-blokweer.nl