HOORN – Zoals bekend komt er op de plaats van de DEEN in de Hoornse wijk Kersenboogerd een Albert Heijn. De winkel aan het Stan Kentonhof 88 krijgt het allernieuwste winkelconcept, met veel aandacht voor vers, gemak en digitale innovaties. De Albert Heijn voelt meteen al vertrouwd aan, want je komt alle medewerkers uit de oude winkel weer tegen. De opening vindt plaats op woensdag 29 september om 16:00 uur. Supermarktmanager Sjaak Berkhout en zijn team nodigen iedereen uit om langs te komen. “We vieren een gezellig feestje met onder andere veel openingsacties en de bekende, levensgrote hamster. Voor de eerste 150 klanten zijn er leuke cadeautjes.”

Het pand aan het Stan Kentonhof wordt momenteel ingrijpend verbouwd. Er komen brede gangpaden en ruim opgezette afdelingen. De blikvanger wordt het grote versplein met keuze uit een enorm aanbod verse producten. Ook komen er zelfscankassa’s. “Natuurlijk nemen we veel geliefde DEEN-producten mee zoals de knoflooksaus, de bakkersbroden van bakkerij Pater en de bloemen- en plantenafdeling. En uiteraard de bekende, gemoedelijke sfeer. Het wordt in onze Albert Heijn net zo gezellig”, aldus de supermarktmanager.

Op donderdag 30 september gaat er nog een nieuwe Albert Heijn open. Deze winkel, ook een voormalige DEEN, zit aan de Hollandse Cirkel in Zwaag Bangert Oosterpolder.