ZWAAG - Twee weken geleden ging Albert Heijn Zwaag Bangert Oosterpolder open. Vandaag was het de beurt van de nieuwe Albert Heijn aan de Dorpsstraat. Deze winkel, ook een voormalige DEEN, heeft het nieuwste concept, met grote focus op vers, gemak en digitale innovatie. Meteen al na opening was het gezellig druk. Supermarktmanager Pieter Spaans en zijn team kregen veel complimenten. “We hebben al het goede van DEEN gecombineerd met het lekkere van Albert Heijn, en dat valt in de smaak bij onze klanten.”


Albert Heijn Dorpsstraat heeft een groot aanbod groente en fruit. Ook is er een ruim biologisch en vega(n) assortiment én kunnen klanten kiezen uit veel verschillende ultraverse maaltijden en verspakketten. Voor ontbijt, lunch en borrel zijn er diverse kazen uit binnen- en buitenland, vleeswaren, tapas en noten. De bakkerij biedt behalve heerlijk gebak ook een brede selectie afgebakken brood met uiteraard de bekende West-Friese bakkersbroden en krustiebroodjes van Bakkerij Pater.

Gemakkelijk en snel

De nieuwe Albert Heijn is zo ingericht dat klanten er gemakkelijk boodschappen kunnen doen. Bij alle producten hangen elektronische schapkaartjes en grote beeldschermen geven informatie over seizoensproducten en lekkere recepten. Er zijn zelfscankassa’s, waardoor het afrekenen nog sneller gaat. Pieter Spaans: “Als klanten bij de gewone kassa willen afrekenen, kan dat natuurlijk.” Bij de servicebalie vind je onder andere het afhaalpunt van bol.com, een geldautomaat en een oplaadstation voor de OV-chipkaart. In de hal zit een Gall & Gall gemak met een compleet assortiment dranken in binnenlands en buitenlands gedistilleerd.

Veel keuze in prijs

Albert Heijn Dorpsstraat biedt keuze in prijs. Naast de bekende A-merken en de voordelige AH Huismerken zijn er ook Prijsfavorieten. Dat zijn producten van topkwaliteit met een altijd lage prijs. “We hebben zo’n 1.250 Prijsfavorieten. Ze vallen goed op, je herkent ze aan het blauwe duimpje. Ook zijn er elke week meer dan 1.500 Bonusaanbiedingen op diverse producten, van groente en fruit tot brood en nog veel meer”, aldus de supermarktmanager.

Extra feestelijk

Na de opening blijft het nog even extra feestelijk bij Albert Heijn Dorpsstraat. De komende tijd zijn er speciale openingsaanbiedingen. Ook is er een leuke actie waarbij je een boodschappenpakket ter waarde van 50 euro bij elkaar kunt sparen. Pieter Spaans hoopt dat klanten zich snel thuis zullen voelen in de nieuwe winkel. “Wij willen graag de persoonlijke supermarkt in de buurt zijn. Klanten kunnen met elke vraag, opmerking of tip bij ons terecht.”

Albert Heijn aan de Dorpsstraat 200 in Zwaag is open van maandag tot en met woensdag en zaterdag van 8:00 tot 20:00 uur, donderdag en vrijdag van 8:00 tot 21:00 uur en zondag van 9:00 tot 18:00 uur. Maandag 18 oktober opent er nog een nieuwe Albert Heijn in de gemeente Hoorn. Deze winkel, ook een voormalige DEEN, zit aan De Huesmolen 2 in Hoorn Risdam.