HOORN - Op zaterdag 1 februari 2020 zet Pisa aan de Draafsingel 59 in Hoorn van 12.00 tot 16.00 uur haar deuren open voor iedereen die benieuwd is naar ons huis, naar wie wij zijn en wat wij doen. Je kunt deze dag vrijblijvend een kijkje komen nemen en kennis maken met onze medewerkers en de verschillende activiteiten van het inloophuis. De activiteiten van Pisa zijn heel divers en zeker niet alleen voor patiënten, maar ook voor hun partners, kinderen, ouders en ook voor nabestaanden!


Deze middag is er veel bedrijvigheid bij Pisa, d.w.z. dat het mogelijk is om aan diverse activiteiten ‘te proeven’, sterker nog, u kunt actief deelnemen aan bijvoorbeeld creatieve activiteiten of meezingen met het koor. Ook kunt u de massages persoonlijk ervaren!

Daarnaast zal Cees Neefjes, kok van het Dijklander Ziekenhuis in Hoorn komen vertellen over wat ziekte met onze smaakbeleving doet. Cees Neefjes heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in smaaksturing bij meerdere ziektebeelden, waaronder oncologie, en alle problemen die daar bij komen kijken. Naast zijn presentatie is er een proeverij. De proeverij is om de aanwezigen te laten ervaren wat de effecten zijn van smaakstoffen op een voedingsmiddel.

Wees welkom!
Daarnaast geven de aanwezige gastvrouwen-/heren en activiteitenbegeleiders graag nadere informatie over Pisa. Zien wij jou ook op zaterdag 1 februari? Neem gerust iemand mee als je dat prettig vindt. Ook kinderen en jongeren zijn van harte welkom!

Tulpen!
De tulpenuitdeelactie van Pisa rondom Wereldkankerdag is inmiddels een traditie geworden en ook dit keer gaat er weer een aantal medewerkers van Pisa naar de verschillende oncologieafdelingen van het Dijklanders Ziekenhuis om, als blijk van respect en bemoediging, een tulp te overhandigen aan patiënten, hun naasten en hun zorgverleners. Het team van Pisa zal met de tulpen op pad gaan op Wereldkankerdag, te weten 4 februari 2020.