HOORN - Voor elke vrouw (en elke man overigens) is het belangrijk om er goed uit te zien en zeker als je behandeld bent aan kanker en daarna eigenlijk niets meer hetzelfde is. Menigeen voelt zich dan onzeker en zoekt weer naar balans, zowel lichamelijk als geestelijk.

Voor PISA aanleiding om dit keer eens aandacht te besteden aan je uiterlijk; wat kun je doen om het beste van jezelf naar voren te laten komen? Er goed uitzien draagt bij aan het versterken van je gevoel voor eigenwaarde. En er goed uitzien betekent voor iedereen weer iets anders.

Alida Langedijk zal daar deze ochtend algemene informatie over verschaffen onder het motto:

Laat je deze ochtend inspireren op Kleur- en kleding gebied!

Op maandag 8 april (van 10.00 tot 12.00 uur) gaat Alida Langedijk het hebben over kleur; dé schakel in je kledingkast. Welke kleur doet je sprankelen, doet je ogen goed uitkomen en zorgt ervoor dat je er fris en gezond uitziet? Ieder mens heeft een natuurlijke kleuring waarbij bepaalde kleurnuances van kleding beter harmoniëren dan andere kleuren. Hierbij wordt uitgegaan van je kleur haar, huid en ogen.

Maandag 15 april (eveneens van 10.00 tot 12.00 uur) is het onderwerp ‘Model en vorm’. Naast kleur heeft een kledingstuk altijd een bepaalde vorm. Bij de adviezen wordt uitgegaan van je figuur, botstructuur, proporties en lichaamsverhoudingen. Aan de hand van visuele tips leer je afzonderlijke delen van je lichaam te accentueren of juist te camoufleren. Ook zijn de verschillende stofsoorten en je smaak een belangrijk aandachtspunt.

Per ochtend vraagt PISA een bijdrage in de kosten van € 5,-- per persoon, inclusief koffie en thee en allebei de ochtenden staan onder de enthousiaste begeleiding van Alida Langedijk van Imago Langedijk uit Oosthuizen. Sinds 1993 hèt adviesbureau voor persoonlijke presentatie in kleur, kleding en imago.

Ben je erbij? Aanmelden kan via administratie@inloophuispisa.nl of bij de gastvrouw of -heer in PIsa.

Voor meer informatie over dit bericht kunt u terecht bij Hanneke Tinor-Centi, htinorcenti@hotmail.com of 06-46590516.