HOORN - Wie winnen het prachtige prijzenpakket t.w.v. nu bijna € 8000 ter voorbereiding van hun trouwdag?
Zondag 20 september staat deze pas gerenoveerde, sfeervolle en vooral bijzondere locatie in het teken van Trouwen.
Heb je al een locatie en wil je weten welke bedrijven ervoor kunnen zorgen dat je trouwdag voorspoedig verloopt? Of kom je juist in de kerk kijken hoe deze geworden is?
Alle bruidparen die bezig zijn met de voorbereidingen van hun aanstaande huwelijk in 2021, of de laatste puntjes op de I zetten voor hun najaarsbruiloft in 2020 worden op deze beurs hartelijk ontvangen en heerlijk in de watten gelegd door een behoorlijk aantal Trouwprofessionals uit Hoorn en de Westfriese regio.


De prachtige setting van deze unieke locatie wordt gevuld met standhouders die zich professioneel met trouwen bezig houden.
Denk aan het kennismaken met bijzondere bedrijven uit de omgeving die alles weten over trouwjaponnen, herenkostuums, kinderkleding, trouwringen, bloemsierkunst, styling, decoratie en natuurlijk trouwfotografie maar ook de muziek voor tijdens deceremonie mag zeker voor de sfeer niet ontbreken.


Er staan bedrijven die het inhoudelijke deel van je trouwdag kunnen begeleiden zoals een weddingplanner, amtenaar van de burgerlijke stand en live muziek voor tijdens de ceremonie.
Maar ook praktische zaken zoals drukwerk en kapsels en make-up zijn belangrijke dingen om vooraf je gedachten over te laten gaan.
Bijzonder is dat één van de bezoekende bruidsparen, uit de afspraken die gemaakt worden, een prachtige prijs uitgereikt krijgt; EEN FANTASTISCH PRIJZEN PAKKET VOOR EEN COMPLETE TROUWDAG!
Aangeboden door alle standhouders van deze beurs.


Wat denk je bijvoorbeeld van een cheque voor een trouwjapon twv € 1000, een compleet kostuum,
En vele hoge kortingen op de boekingen voor van alles wat je voor je trouwdag nodig hebt!

Wil je meer informatie over het organiseren, plannen en invullen van jullie trouwdag?
Kom dan 20 september naar de Noorderkerk aan het Kleine Noord in Hoorn, vanaf 10.00 staan alle trouwprofessionals voor je klaar met informatie, tips en adviezen, lekkers en gezelligheid.
Aanmelden vooraf kan via info@schutzmannenmode.nl dan ben je verzekerd van je Entree op de tijd die je graag wil komen.
Maak op deze beurs je afspraken en je maakt kans op die fantastische hoofdprijs!
Gratis Entree en een leuke Goodiebag
Volg dit leuke event ook op Facebook, zoek op Trouw Event Hoorn!


Koop de Corona wedding Box op deze beurs!
Hierin waarde cheques voor; Bruidegoms Kostuum, Bruidsjapon, Styling van ceremonie en diner, BABS ( ambtenaar) en live muziek voor tijdens jullie ceremonie…. Bijna klaar; Coronaproof trouwen voor het totaalbedag van € 4500,00
Ipv € 7995!
De weddingbox is exclusief beschikbaar op deze beurs, op selectieve data en voor paren die deze winter willen trouwen.