HOORN - Na een lange periode van thuiszitten, improviseren, wel repeteren/niet repeteren, repeteren met z’n tweeën, met zijn vieren en dan weer thuis, alleen je tekst repeteren zijn wij er in geslaagd om een prachtig nieuw theaterstuk te maken, onder de bezielende leiding van Gerda Klievink, onze regisseur, tekstschrijfster oftewel duizendpoot!

Kom kijken naar: “Kijk ze kijken” van Theatergroep Kortsluiting 2.0

‘Kijk ze kijken’ speelt in een wereld waarin de personages hun weg zoeken in een toekomst waarin alles geregeld is van de wieg tot het graf.
Een buitenman heeft zich al afgezonderd en wordt inmiddels niet meer gezien, hij is omringd door boeken uit het verleden en dicht zichzelf geen enkele rol meer toe. Maar dan haakt een mysterieus meisje bij hem aan. Wie is zij? Waarom is zij er?

Emma reageert op een advertentie waarin een fotograaf op zoek is naar iemand die hij fotografisch kan stalken. Zij! Als onderdeel van een kunstproject! Ze zegt: “Ja!” Wat drijft haar? Wat zoekt ze? En wat doet de komst van de flamboyante Louise in haar leven?

Thomas is een verlegen en wat angstige fotograaf. Vader Max geeft hem continue het gevoel de mindere te zijn. Hij grijpt zijn kans als de machthebbers zijn fotografisch project als een prima aanvulling zien op hun doelen. Ten koste van wat past hij zich aan?
Zijn ze slachtoffer?

“Van wie anders dan van u heb ik die macht gekregen”.

Première: 14-11-2021 in Pardoes te Hoogwoud.
Kaarten via: www. podiumpardoes.nl
Verdere info en speellijst www.tgkortsluiting.nl