HOORN - De Nederlandse fashion designer van Perzische komaf - Sepehr Maghsoudi -organiseert ter ere van zijn 10-jarige modejubileum een Fashion Event in het oude stadhuis in hartje Hoorn. Hier presenteert hij zijn 18e collectie: The One.


Nu eens niet in Parijs of Amsterdam…. Hoorn was al die jaren Sepehrs thuis. Hier staat zijn atelier. Hier ontwikkelt hij zijn sprookjesachtige collecties en worden alle designs handmatig gemaakt. En hier is waar hij en zijn familie wonen sinds zijn 18e. Sepehr is evenals mode-collega Anna Nooshin afkomstig uit Iran.

Burgemeester Nieuwenburg: ‘In Hoorn zijn we er trots op dat we een internationaal gevierd modetalent als Sepehr in ons midden hebben.’

De voorbereidingen voor zijn 18e collectie ‘The One’ zijn in volle gang in Maghsoudi’s atelier op Muntstraat 7. Sepehr: ‘Mogen creëren voel ik als een voorrecht. Met mijn designs wil ik mensen blij maken.’Met het Fashion Feest op 13 oktober wil Sepehr zijn fans en supporters bedanken. Dit doet hij met een couture-art-design event met onder meer 3 shows (om 12, 15 en 17 uur) van zijn nieuwste collectie ‘The One’. De shows zijn helaas vol. Maar, niet getreurd op die dag kun je ook de expositie, zijn atelier bezichtigen en de laatste hand leggen aan 1 design, dat later geveild zal worden voor het goede doel.

Het event wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Hoorn, Hairpoint, Bobbery PR en Lammy Yarns.

Kun je niet op 13 oktober, wip dan een keer binnen om de sympathieke ontwerper te ontmoeten in zijn atelier / conceptstore op Munstraat 7, te Hoorn.
Kijk voor een uitgebreid programma op www.sepehrmaghsoudi.com