HOORN - Superkoopzondagen zijn in de Hoornse binnenstad altijd op de laatste zondag van de maand. Vrijwel alle winkels openen dan de deuren en vaak worden er extra activiteiten georganiseerd.


Zondag 24 september parkeren de samenwerkende Hoornse autodealers weer een deel van hun glimmend gepoetste aanbod op het Grote Noord en de Gedempte Turfhaven. Toe aan een nieuwe auto? Of gewoon nieuwsgierig naar de nieuwste modellen? Kom dan vooral je licht opsteken!

Op de Gouw en de Nieuwstraat staat een braderie vol gezellige kraampjes met allerhande waren.

Tijdens deze gezellige najaarseditie van het succesvolle evenement ‘Hoorn Modestad’ klinkt er muziek in de straten van de stad en tonen de deelnemende modezaken graag de mooiste mode in hun winkels voor het nieuwe seizoen.

Niet alleen fashionstores, maar ook fashion gerelateerde zaken als woonwinkels, kappers, beautysalons en opticiens presenteren dit weekend de nieuwste collecties. Zij hebben stuk voor stuk prachtige collectiepresentaties in hun eigen winkels. Bijvoorbeeld een event van een bepaal merk, een extra hapje of drankje, een gratis goodiebag, een win-actie of een modeshow in de deelnemende winkel. De deelnemers zijn te herkennen aan de ballonpilaren voor de winkels.

Maar naast winkelen en auto's kijken heeft Hoorn nog zoveel meer te bieden. De gastvrije horeca, de historische binnenstad, de prachtige haven op slechts vijf minuten lopen vanuit de binnenstad... Hoorn is altijd een bezoek waard!

-De Fashion Week Modestad duurt tot en met 30 september

-De najaarseditie van Hoorn Modestad is op 23 en 24 september

-De Superkoopzondag, de markt en het HDA Autospektakel zijn op zondag 24 september van 12.00 tot 17.00 uur.

Tot ziens in Hoorn!