HOORN - Kun je goed omgaan met mensen en hou je van verhalen vertellen? Let je daarbij ook altijd scherp op hoe je verhalen aankomen en welke vragen er zijn? Geef je dan nu op voor het team Beleving van het Westfries Museum. Dit vrijwilligersteam zorgt voor een extra beleving bij de tentoonstelling Hoge Luchten die vanaf 6 augustus in het Westfries Museum te zien zal zijn.

Hoge luchten bevat 40 onbekende parels uit het Rijksmuseum, aangevuld met schilderijen die Westfriese Luchten en Hoornse stadspoorten tonen. Elk uur zijn er bij deze tentoonstelling korte presentaties voor bezoekers: een mix tussen vertellen, verhalen, poëzie, muziek, theater en zintuigelijke beleving. De vrijwilligers van Team Beleving worden hiervoor vakkundig opgeleid. Ook kun je meehelpen bij de ontvangst van speciale doelgroepen zoals mensen met een hulpvraag en groepen vanuit het onderwijs, bij rondleidingen en extra activiteiten. Zo maken we de tentoonstelling toegankelijk voor iedereen.

Heb je wekelijks een dagdeel vrij tussen 6 augustus en 27 november? (Uiteraard op basis van jouw beschikbaarheid en in overleg.) En vind je het leuk om op deze manier verhalen over dit unieke cultuur-historische erfgoed op maat te delen met onze bezoekers? Dan ben je van harte welkom: sluit je aan bij Team Beleving van het Westfries Museum!

Geef je op voor 23 juni. Meer weten e/o aanmelden? Neem contact op met Annemarie Pothaar via a.pothaar@wfm.nl of 06-22690540.