BLOKKER - MAKS' Biomarkt is een kleinschalige, maandelijkse (streek)markt met biologische en duurzame producten van lokale ondernemers. Op zondag 29 maart van 10:00 tot 16:00 vindt de eerste markt van het nieuwe seizoen plaats. Bij uitstek een mooie gelegenheid om kennis te maken met en te genieten van al het (h)eerlijks dat de streek in het vroege voorjaar te bieden heeft!


Het vaste aanbod op MAKS' Biomarkt bestaat uit kaas van Rico's Biokazen, olijfolie en balsamico-azijn van Cantos Import, broden en broodjes van Bakkerij Raat, honing(producten), groenten en fruit van Honing & Heerlijkheden, en alles voor gezonde energie van Life Energy. Deze maand zijn ook Grutterswinkel de Glazen Pot met ouderwetse kruidenierswaren, Zuster Evie met ambachtelijk lekkers, en Evlac met verschillende pinda- en notenkazen aanwezig. Helemaal in het teken van het voorjaar staat de kraam van kwekerij De Bijenkans, vol biologisch gekweekte bijen- en vlindeplanten.

Tegelijk met MAKS' Biomarkt vindt op zondag 29 maart ook de Natuur en Levende Tuinen-dag plaats op hetzelfde terrein. Hier ontdek je hoe je je tuin kunt laten bruisen van het natuurlijke leven, zonder eindeloos ploeteren.

MAKS' Biomarkt vindt van maart t/m november plaats op de laatste zondag van de maand, van 10:00 tot 16:00 op het terrein van MAK Blokweer, Kloosterhout 1-2, 1695 JC Blokker. Tijdens de markt zijn het bezoekerscentrum, de kijkboerderij en het natuurpark geopend. Toegang is gratis. Honden zijn niet toegestaan. Voor meer informatie: 0229 266344 of

info@mak-blokweer.nl

.