BLOKKER - Op woensdag 12 juni kun je van 14:00 tot 15:30 lekker komen klauteren en ravotten in de natuur. De speeltuinsurvival bij MAK Blokweer is een veelzijdige vorm van buitensport, waarbij een parcours afgelegd wordt met allerlei hindernissen. De zeer diverse hindernissen zijn o.a. opgebouwd uit touwen, balken en netten. Ook zijn er natuurlijke hindernissen zoals sloten.

Kracht, conditie en techniek spelen een bepalende rol in deze activiteit. Naast de hindernissen die je moet overwinnen, worden jouw creativiteit en uithoudingsvermogen op de proef gesteld. Hou je van de buitenlucht en sportieve uitdagingen, kom dan langs en doe mee! Trek oude kleren aan.

Deze Maks' doe-middag is voor kinderen van 6 t/m 12 jaar en vindt plaats op woensdag 12 juni van 14:00 tot 15:30, aan de Kloosterhout 1-2 in Blokker. De doe-middagen worden minstens twee keer per maand georganiseerd en staan altijd in het teken van één van onze thema's natuur, boerderij en groen. Aanmelden kan telefonisch (0229-266344) of via e-mail naar info@mak-blokweer.nl. De kosten zijn €4,50 per kind.


Stichting MAK Blokweer, Kloosterhout 1-2, 1695 JC Blokker

www.mak-blokweer.nl