BLOKKER - Op zondag 14 mei kunnen kinderen van 6 t/m 12 jaar van 14:00 tot 15:30 lekker komen klauteren en ravotten in de natuur. De speeltuinsurvival bij MAK Blokweer is niet zomaar wat klim en klauterwerk maar een veelzijdige vorm van buitensport. De deelnemers leggen een parcours af met allerlei hindernissen die zijn opgebouwd uit o.a. touwen, balken en netten. Ook zijn er natuurlijke hindernissen zoals sloten.

Kracht, conditie en techniek spelen een bepalende rol in deze activiteit, de creativiteit en het uithoudingsvermogen van de deelnemers worden op de proef gesteld. Hou je van de buitenlucht en sportieve uitdagingen, kom dan langs en doe mee! Trek oude kleren aan.

Deze Maks' doe-middag is voor kinderen van 6 t/m 12 jaar en vindt plaats op zondag 14 mei van 14:00 tot 15:30. Deelname kost €5,50 per kind (inclusief materialen).De doe-middagen worden minstens twee keer per maand georganiseerd en staan altijd in het teken van één van onze thema's natuur, boerderij en groen.Aanmelden voor deze activiteit kan via de website van MAK Blokweer www.mak-blokweer.nl