ZWAAG - Heb jij nog een blaas- of slaginstrument tussen de mottenballen liggen en wil je al heel lang eens kijken of je het nog kunt? Als muzikanten weten we bij De Herleving zéker dat dat zo is. Muziek maken is net als fietsen! Dat verleer je niet! Kom het uitproberen tijdens de Play-In die we houden op zaterdag 4 februari 2023 van 9.30 en 16.00 uur in wijkcentrum Honky Tonk in Zwaag. Een geheel verzorgde dag muziek maken voor € 15,-!

Tijdens de Play-In repeteer je, samen met andere muzikanten, een aantal muziekstukken. Dat doe je onder leiding van onze dirigent Rolf Hoogenberg. Tijdens de dag word je verzorgd met koffie, thee, limonade en een heerlijke lunch. We sluiten de dag gezamenlijk af met een concert, ook in wijkcentrum Honky Tonk. Tijdens dit concert laten we het publiek horen wat je samen kunt bereiken met één dag samen oefenen. Zo kun je vrijblijvend kennismaken met onze vereniging en ontdekken dat je het inderdaad nog kunt! Deelname aan de Play-In kost, zoals gezegd, € 15,- en dat is inclusief bladmuziek, eten en drinken en twee gratis entreekaarten voor het afsluitende concert.
Over De Herleving

Muziekvereniging de Herleving uit Zwaag bestaat in 2023 111 jaar. In al die tijd heeft de vereniging mooie dingen beleefd. Ondanks onze hoge leeftijd zijn we springlevend! Het harmonieorkest heeft een vrij complete bezetting (alhoewel er áltijd ruimte is voor aanvulling) en we hebben een eigen leerorkest. In dat leerorkest kunnen beginnende muzikanten van alle leeftijden orkestervaring opdoen. Ben je helemaal ingespeeld? Dan kun doorstromen naar het harmonieorkest. De komende twee jaar staan leuke uitwisselingen op het programma met een orkest uit Zwitserland (2023) én een uit Duitsland (2024). Reden genoeg om nú aan te haken bij de club!

Doe je mee met de Play-In? Meld je dan uiterlijk 21 januari aan bij Annie via anniebalk@hotmail.com

Wijkcentrum Honky Tonk vind je in wijkpark Bangaerde, Bangaerde 2 in Zwaag.

Tot 4 februari!