HOORN - Soli Deo Gloria is op 24 augustus weer van start gegaan met de repetities voor een gratis Matineeconcert, dat gepland staat op 21 november in de Oosterkerk.

Net als andere zang- en muziekverenigingen moesten ook bij Soli Deo Gloria verschillende ambitieuze plannen 'on hold' worden gezet. Zo kon bijvoorbeeld de Johannes Passion niet worden uitgevoerd. Gelukkig bieden de huidige ontwikkelingen weer ruimte om te gaan beginnen met repeteren. In de Oosterkerk heeft het koor voldoende plaats om op verantwoorde wijze samen te zingen en wordt er enthousiast gewerkt aan het gevarieerde repertoire voor het Matineeconcert.

Er is volop toekomstmuziek bij Soli Deo Gloria. Er liggen prachtige muziekstukken klaar om ingestudeerd te worden. Denk hierbij niet alleen aan de 'oude' klassieke werken maar ook aan een prachtig nieuw muziekstuk van een hedendaagse componist.

Soli Deo Gloria verwelkomt altijd nieuwe graag nieuwe leden in alle stempartijen. Mocht u interesse hebben kunt u contact opnemen via www.solideogloria-hoorn.nl