HOORN - Gisteravond hebben de leden van Sociaal Hoorn de lijsttrekker en de wethouderskandidaat gekozen voor de komende gemeenteraadsperiode. Unaniem is gekozen voor Jeroen van der Veer als lijsttrekker en Kholoud al Mobayed als wethouderskandidate.

'Met Jeroen van der Veer hebben we een zeer ervaren lijsttrekker, die het samenspel in de politieke arena goed begrijpt. Kholoud al Mobayed biedt als wethouderskandidate de vertrouwde basis die nodig is om door te bouwen.' aldus Richard de Rooij (partijvoorzitter). 'We zijn de sociale partij van Hoorn en willen doorzetten, wat we in de afgelopen vier jaar hebben bereikt'.

'Voor de komende coalitie liggen er op sociaal gebied grote thema's. Het is belangrijk dat die vanuit een sociaal hart worden opgepakt. Mensen die het hard nodig hebben, dreigen anders buiten de boot te vallen met alle financiële gevolgen van dien.' aldus Kholoud al Mobayed.

'Het is belangrijk dat wij ons het lot van iedereen in Hoorn aantrekken en zorgen dat iedereen kan meedoen en meekomen. Voor die samenhorigheid staat Sociaal Hoorn en voor dat belang willen wij strijden.' aldus Jeroen van der Veer. 'We hebben er veel zin in en gaan vol energie de verkiezingen in maart volgend jaar tegemoet'.