HOORN – In de Othellozaal van schouwburg Het Park in Hoorn gaan zaterdag 20 oktober de stoelen aan de kant. Dan pakt Skotwal flink uit met een stevige acht man sterke band.

De drie mannen van Skotwal krijgen met hun westfriese country steeds meer bekendheid in de regio. Dat stemt de mannen tevreden, maar is ook aanleiding voor het zoeken naar nieuwe uitdagingen. Hun laatste album heet niet voor niets “Hou me niet teugen!”

Hoofdstad
Tijdens het opnemen van het album was de samenwerking met diverse gastmuzikanten zo inspirerend, dat een vervolg op het podium voor de hand lag. Bij het Alkmaarse poppodium Victorie bleek dit live al uitstekend uit de verf te komen. Een logische volgende plek voor zo’n avond is natuurlijk Hoorn, de hoofdstad van West-Friesland.

Genieten
Het Skotwal achttal neemt het publiek zaterdag 20 oktober naar mee in een achtbaan van muzikaal genot en emoties. Westfriezen mogen dan niet graag over hun gevoelens praten, Skotwal heeft ontdekt dat ze die wel degelijk hebben. Dat is mooi, want dan kunnen ze in Het Park volop genieten.

Kaarten zijn te reserveren via www.hetpark.nl, servicebalie@parkhoorn.nl of 0229-291000