HOORN - Sinterklaas en zijn pieten geven dit jaar een unieke live show. Dit jaar vindt de Sint & Pieten show op 27 november om 15:00 uur plaats in Van der Valk Hotel Hoorn.

De Toverpot van Sinterklaas

Het afgelopen jaar was de Sint & Pieten show bij Van der Valk een daverend succes. Ook dit jaar vereert Sinterklaas Van der Valk Hotel Hoorn weer met een bezoekje en zal het hotel in het teken staan van Sinterklaas en zijn Pieten. Dit jaar is het thema van de show De Toverpot van Sinterklaas en staat er weer een show voor jong en oud op het programma. De show start om 15:00 uur en duurt ongeveer 1 uur. De show is inclusief snoepgoed, limonade, koffie, thee en een attentie voor de kinderen. Kaartjes kunnen gekocht worden via www.hotelhoorn.com/feestdagen.

Live Cooking met Sint en Piet
Naast de Sint & Pieten show op 27 november organiseert Van der Valk Hotel Hoorn op 3 en 4 december Live Cooking in Sinterklaas thema. Sint en Piet zullen tijdens het Live Cooking Diner op 3 december en Live Cooking Brunch en Diner op 4 december aanwezig zijn om de kinderen gedag te zeggen en een klein cadeautje uit te delen. Traditie getrouw wordt Live Cooking afgesloten met Sinterklaas naar bed brengen. Alle kinderen begeleiden Sinterklaas dan naar bed om hem welterusten te wensen. Voor een reservering gaat u naar www.hotelhoorn.com/feestdagen.