HOORN - Op 6 februari 2020 zullen voor het eerst de deuren van Shoes by Maxx geopend worden. Een sfeervolle maar vooral een gezellige winkel met een ruime keus voor zowel heren als dames. Max & Natasha, eigenaars van deze prachtige winkel, moeder en zoon, die allebei dezelfde passie delen SCHOENEN. Wat ze willen aanbieden? Een prachtige collectie schoenen, mooie sieraden & accessoires, ruime keus kortom een prettige sfeer om lekker te winkelen.

Na een totale verbouwing van Kleine Noord 12 is het dan nu eindelijk zover, Shoes by Maxx opent zijn deuren. Als u binnenstapt zal het u meteen opvallen deze winkel is af! Aan alle details zijn gedacht, hierdoor loopt u lekker door de winkel heen en ziet het er georganiseerd uit, maar vooral de schoenen staan er prachtig bij.

Tijdens de openingsweek staat er een doorzichtige kluis in de winkel. Bij besteding vanaf €50,- mag u een bal pakken uit de schaal, hierin zitten codes om de kluis te kraken, heeft u de goede code? Dan is wat er in de kluis zit voor u! De prijzen in de kluis variëren van een paar schoenen tot een prachtige tas, sjaal of sieraad. Tijdens deze week is er op de gehele collectie 10% korting (vanaf 6 tot en met 15 februari).De collectie bestaat onder andere uit merken als; Michael Kors, Liu Jo, Giorgio, Roberto Botticelli, gabor, Stefano Branchini, Ted Baker, Dsquarded2, Moschino, Stokton, AGL, Bikkembergs en nog veel meer merken.

Shoes By Maxx, Kleine Noord 12, Hoorn. T. 0229-702091