HOORN - Vanaf vandaag is Schouten Agri Sorting Solutions officieel verhuisd van Kampen naar Hoorn. Nu alle bedrijven van de Invaro Agri & Horti Technology Group (Bercomex Flower Processing Solutions, Schouten Agri Sorting Solutions en Invaro Services & Supplies) onder één dak zitten, was dit het ideale moment om dit ook naar buiten te tonen. Het verwelkomen van de Schouten medewerkers ging gepaard met de onthulling van gloednieuwe buitenreclame voor de Invaro Group.

Onthulling
Afgelopen maandag verzamelden alle medewerkers van de Invaro Group zich bij de entree van het pand. Hierbij heette CEO Gerben Schouten de medewerkers die vanuit Kampen overkwamen van harte welkom. “Door de krachten te bundelen, kunnen we elkaar ondersteunen in drukke periodes. Maar ook meer en makkelijker kennis uitwisselen en samen innoveren.”, aldus Gerben Schouten. De vlaggen zijn door medewerkers van elk van de drie bedrijven in de top gehesen, waarna er werd getoost op een succesvolle toekomst voor de Invaro Group.

Buitenreclame
Aan de kant van de Rijnweg staan drie vlaggen van Bercomex, Schouten en Invaro Services & Supplies. Bij de fabriekshal wordt verlichting aangebracht met de logo’s van Schouten en Bercomex. Tot slot zijn op het terrein zuilen geplaatst, zodat bezoekers en leveranciers gemakkelijk de juiste weg vinden.

Toekomst
Voor klanten van Schouten verandert alleen het bezoekadres. De vertrouwde vertegenwoordigers blijven de klanten uiteraard gewoon bezoeken. Gerben Schouten, CEO: “Mijn vader bracht het bedrijf, dat inmiddels ruim 80 jaar bestaat, 50 jaar geleden van Blokker naar Kampen. Het was zeker geen gemakkelijke beslissing om naar Hoorn te verhuizen, maar het maakt de Invaro Group fit voor de toekomst.”