HOORN - In september vorig jaar is Kinderpraktijk Theone verhuisd. De praktijk is van twee locaties terug naar één locatie gegaan. De reden? “We willen graag de beste zorg bieden en dat kan volgens ons het beste door met verschillende disciplines onder één dak te werken”, aldus eigenaresse Theone Kampstra.


“We werken met een interdisciplinair team van pedagogen, psychologen, vaktherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten en fysiotherapeuten. Ieder heeft zijn eigen expertise. Door een nauwe samenwerking tussen alle disciplines bieden we de kinderen de beste zorg.

Kinderpraktijk Theone helpt kinderen en hun families bij het ontwikkelingen van veerkracht, zelfvertrouwen en positieve verandering in hun leven. “Wij ondersteunen kinderen en ouders als de ontwikkeling van hun kind niet naar wens gaat. Bijvoorbeeld bij het praten, bewegen, zelfredzaamheid, gedrag en het uiten van emoties.”, zegt Theone. Kinderpraktijk Theone biedt individuele begeleiding, therapie en coaching aan kinderen en jongeren, maar ook hun ouders, en dat allemaal onder één dak. Benieuwd naar wat Kinderpraktijk Theone jullie kan bieden? Kijk gerust op onze website: www.kinderpraktijktheone.nl.