HOORN - De Zomerschool van Stichting Netwerk en MEE & de Wering is dit jaar neergestreken in de Risdam. Drie weken lang zijn er diverse activiteiten waar 50 plussers aan mee kunnen doen.

Na ruim een jaar van coronaperikelen kijken we uit naar de tijd dat we weer (meer) samen mogen zijn en elkaar mogen ontmoeten. Uiteraard blijven er tijdens de activiteiten nog wel een aantal coronamaatregelen van kracht.

Een greep uit de activiteiten

Wat dacht u van een heerlijke high tea in de kruidentuin, of uw kennis bijspijkeren over de kunst uit de 18e en 19e eeuw? Liever een middagje breien of haken of aan uw conditie werken tijdens de FIT 60+? Of wat dacht u van een groene workshop, een korte cursus ontspanning &mindfulness of een bijzondere theatervoorstelling? Kortom, er is genoeg te beleven.

Data en locaties

De Zomerschool vindt plaats van maandag 12 tot en met vrijdag 30 juli 2021. De inschrijfdagen zijn op maandag 21 juni en woensdag 23 juni van 10.00 -16.00 uur bij MEE & de Wering op de Koopvaarder 1. Voor het volledige programma, tijden, locaties en kosten kunt u terecht op www.netwerkhoorn.nl en www.meewering.nl of bij een wijkcentrum bij u in de buurt.