HOORN – Op de tweede woensdag in maart wordt op veel plaatsen in ons land een ‘Biddag voor gewas en arbeid’ gehouden. Ook in Hoorn is er ’s-avonds een speciale bijeenkomst, in Het Lichtbaken.

Wat betekent biddag eigenlijk? De naam zegt het al, op biddag besteed je extra aandacht aan het bidden. Daarnaast is er ook het aspect van bewustwording. Je erkent speciaal op die dag dat God, de Schepper van ons leven, de bron van al het goede is, en dat wij mensen afhankelijk zijn van hem. Het gaat erom dat je aan God vraagt om ook in het komende jaar weer voor jou te zorgen. Dat hij zegen geeft voor jouw leven en je werk, en dat van anderen. En als je in moeilijkheden zit of grote zorgen hebt, dan is de biddag juist ook een goed moment om -samen met anderen- te vragen om een oplossing, om genezing of om kracht en doorzettingsvermogen.

Biddag is een mooi moment om jouw zorgen bij God te brengen. Je bent hartelijk welkom in Het Lichtbaken op woensdag 11 maart, op de speciale avond ter gelegenheid van de Biddag. Het programma begint om 19.30 uur en bestaat uit zang, muziek, samen bidden en een moment van bezinning. Daarna wordt er eerst gezellig een kopje koffie of thee gedronken en aansluitend (vanaf ca. 20.30 uur) is er voor belangstellenden nog extra tijd om samen te bidden.

De avond wordt georganiseerd door Gebedsgroep Gideon en voorganger is Albert van Bragt. Het adres is Maelsonstraat 6. Iedereen is hartelijk welkom.