OOSTERLEEK - Op zondag 17 maart a.s. viert Folkclub Oosterleek haar Saint Patricks Party met muziek van de formatie 4Some Folk. De aanvang van deze middag is 14.30 uur.
Entree voor volwassenen is € 6,00. Kids for free. Deze middag wordt georganiseerd in het stamcafé van de Folkclub Oosterleek: Herbergh ‘t IJsselmeer te Oosterleek.


4SomeFolk bestaat uit de folkmuzikanten Anika, Hans, Louis en John. De drie laatstgenoemden speelden jaren samen in de folk-groep Knijn. Toen Knijn begin januari 2011 na 30 jaar stopte met reguliere optredens vonden Hans, John en Louis dat hun muzikale kaarsjes nog niet gedoofd waren. Zij besloten daarom hun krachten nogmaals te bundelen en samen met Johns vrouw Anika was muziekgroep 4SomeFolk compleet. 4SomeFolk brengt vooral akoestische Ierse en Schotse folk muziek uit alle windstreken en is gespecialiseerd in vierstemmige zang. Naast de folkmuziek staan er bij 4SomeFolk ook diverse instrumentale tunes en country-achtige nummers op het repertoire. Instrumentale begeleiding komt van gitaren, basgitaar, mandoline en banjo.

De muziek zorgt voor een Ierse beleving en de folkclub is geheel in Ierse sferen versierd i.v.m. Saint Patricks Day. Tevens serveren wij deze middag natuurlijk een heerlijk glas Murphy’s Red en Guinness. Er is een Paddy’s quiz en een Saint Patrick’s loterij. Er zijn diverse soorten Ierse Whiskey’s verkrijgbaar en einde middag kunt een heerlijke Irish Stew bestellen, gemaakt door onze eigen kitchen- Saint Patrick!
Alles met elkaar wordt het een grote muzikale Irish folk happening. Dus kom voor een onvergetelijke Saint Patrick’s Party naar de Folkclub Oosterleek! Zelfs is Saint Patrick in levende lijve aanwezig op deze feestelijke dag. Dit mag je niet missen. Tevens serveren wij deze middag natuurlijk een heerlijk glas Murphy’s Red en Guinness. Er zijn diverse soorten Ierse Whiskey’s verkrijgbaar en einde middag kunt een heerlijke Irish Stew bestellen, gemaakt door onze eigen kitchen- Saint Patrick! Kortom: Groot feest in de Folkclub Oosterleek, gevestigd in Herbergh ’t IJsselmeer te Oosterleek. Info: 0229-503150.

Herbergh ‘t IJsselmeer te Oosterleek, vindt U in de gemeente Drechterland (voorheen Venhuizen) aan de dijk Hoorn - Enkhuizen. Oosterleek is goed bereikbaar via de N 506 afslag Wijdenes – Oosterleek. Vanuit Amsterdam neemt U eerst de afslag 8 bij Hoorn (Mac.Donalds).
Voor inlichtingen betreffende deze middag kunt U bellen naar tel. : 0229- 503150.
Meer weten over het programma van de Folkclub : www.herbergh-ijsselmeer.nl