HOORN - Op zaterdag 3 september wordt er speciaal voor kinderen van 4 tot 12 jaar een fantastisch Safarifeest gehouden. Alle kinderen zijn hartelijk welkom!

Hé jij, bouw mee aan het Safaripark! Dat is de opdracht die de jongens en meisjes meekrijgen. Daarna gaan zij in groepjes op pad om met elkaar dieren te zoeken en te vangen voor het Safaripark. Het wordt een leuke en spannende ochtend vol verassingen.

Houd jij van puzzelen, bouwen, samenwerken en dieren zoeken? Dan is dit Safarifeest echt iets voor jou! Het wordt gehouden rond Praethuys ’t Slot aan de Van Beijerenstraat. De start is om 10.15 uur en het duurt tot ongeveer 12.15 uur. Deelname is gratis. Jij bent welkom!

Deze jeugdactiviteit wordt georganiseerd door Kinderclub Voltreffer. Dat is een kinderclub die al jaren actief is in Hoorn en sinds drie jaar ook in het Venenlaankwartier. De gewone club wordt gehouden op elke 2e en 4e zaterdag van de maand in het Praethuys. Voor meer informatie zie de website: https://www.kinderclubvoltreffer.nl/