URSEM - Rust, ruimte en groen. Het verlangen ernaar groeit evenals de vraag naar verantwoord en duurzaam wonen. In park SchermerBuiten staat kwaliteit in alle opzichten voorop, kan men zorgeloos investeren in duurzaam ontroerend goed, en comfortabel wonen met oog voor natuur en milieu.


De verkoop start in augustus en in oktober moeten reeds de eerste vakantiewoningen gebouwd worden van het nieuwe vakantiepark SchermerBuiten rondom de Ursemmerplas. Het is de bedoeling dat het park in fases wordt gebouwd hierbij gaat SchermerBuiten ervan uit dat men in oktober met pakweg 100 woningen kan gaan beginnen.

Er is reeds een camping aan de plas evenals enkele recreatiewoningen, maar deze blijven volgens SchermerBuiten vooralsnog ongemoeid. Een woordvoerder laat weten dat men zich vooral wil richten op de linkerzijde van het meer op een eiland achter het park.

De huidige eigenaren van de vakantiewoningen zijn dan ook al op de hoogte van de plannen van SchermerBuiten en ook zijn alle vergunningen met de gemeente geregeld. Als er zich de komende tijd voldoende kopers melden staat niets de bouw nog in de weg.

Naast de rust, ruimte en groen wil SchermerBuiten zich ook profileren in duurzaamheid. Alle lodges, SchermerBuiten biedt 4 verschillende types aan, zijn extreem goed geïsoleerd, licht van binnen, gasloos en zeer onderhoudsarm. Bovendien leveren ze meer energie op dan ze gebruiken. Hierdoor kan men een elektrische fiets en auto aan huis opladen.

Kijk voor meer informatie op SchermerBuiten.nl