ZWAAG - Kunstschilder Roy Valentijn en beeldend kunstenaar D’Arti exposeren op zondag 1e Paasdag en maandag 2e Paasdag bij Kunst in de Kas aan de Beatrixstraat 3A in Zwaag. De expositie wordt luister bijgezet door muzikale performances van het gitaristen & zangduo Kitchenware dat put uit een repertoire van onder meer Bob Dylan, Neil Young en Johnny Cash. De Kas is geopend van 11:00 uur tot 17:00 uur. De toegang is vrij.

Roy Valentijn is een kunstenaar van de hedendaagse schilderkunst. Hij droomt elke dag over de waanzinnige vormen en kleuren, waardoor hij in staat is mooie “sub-fantalistische” doeken te creëren. Hierdoor kun je “jouw eigen” realiteit en fantasie laten kijken naar zijn kunst. Deze schilder probeert zijn kunst over te geven aan alles en iedereen. Vanuit zijn eigen perspectief. Een toevoeging voor de toekomst en een inspiratie op het gebied van kunst.

Beeldend kunstenaar D’Arti (Martijn Schoemaker) heeft een passie voor het maken van metalen sculpturen. Zijn kunstwerken zijn handgemaakt en worden op een traditionele, ambachtelijke manier vast gebout, gelast of aaneengeklonken tot een assemblage. D’Arti bepaalt de afmetingen en posities op het oog, vaak vanuit een ontwerp dat hij droomde.

Muziekale intermezzo’s
Het gitaristen & zangduo Kitchenware verzorgt muzikale performances. De twee muzikanten putten uit een verrassend repertoire van onder meer Bob Dylan, Neil Young en Johnny Cash. Op beide Paasdagen treden zij om 12:00 uur en om 15:00 uur op. Maar ook de rest van het Paasweekend zet Kitchenware de expositie luister bij.

Praktisch
De expositie en de muzikale voorstellingen vinden plaats op zondag 1e Paasdag (21 april) en maandag 2e Paasdag (22 april) van 11:00 uur – 17:00 uur. De expositie is vrij toegankelijk. Kunst in de Kas is gevestigd in Zwaag (bij Hoorn), Beatrixstraat 3A. Voor meer informatie: www.kunstindekas.nl.