HOORN - Op zondag 3 maart van 10.00 tot 13.00 uur vindt de tweejaarlijkse rommelmarkt plaats in wijkcentrum Kersenboogerd. Bezoekers kunnen rondstruinen tussen tweedehandsspulletjes maar ook zelf spullen verkopen.

Er zijn nog enkele plekken/tafels beschikbaar. Reserveren van één of meerdere tafels kan op de website www.netwerkhoorn.nl.

Feestelijke opening

Tegelijkertijd vindt de feestelijke opening van de tweedehandskledingwinkel De Groene Cirkel en Netwerk Boutique plaats die officieel zijn samengevoegd op de eerste etage in wijkcentrum Kersenboogerd.

Om dit te vieren worden er leuke (kinder)activiteiten georganiseerd, zoals knutselen en schminken. Ook zijn er enkele organisaties aanwezig om de bezoekers te helpen. Denk aan het Repaircafé waar bezoekers hun kapotte spullen kunnen laten repareren door deskundige vrijwilligers.
De dierenvoedselbank en ‘Fietsen voor minima’ zijn aanwezig om gezinnen te ondersteunen die het niet zo breed hebben.

De bezoekers kunnen genieten van een gratis kopje soep, struinen over de rommelmarkt en tegen lage prijzen een nette outfit scoren (voor kinderen, jongeren en volwassenen).

Kijk voor meer informatie op www.netwerkhoorn.nl of neem contact op met sociaal werker Hafsa Abdellaoui, h.abdellaoui@netwerkhoorn.nl, 0229-219966.